Skip to main content

Fire & safety

Een brand detecteren, beheersen, blussen, de juiste handelingen aanleren... Onze experts leiden uw medewerkers op om correct te reageren bij en beginnende brand. Dit leer je tijdens situaties met echte brandhaarden mogelijk gemaakt door onze Fire Fighting Truck of door middel van een virtueel scenario met onze Virtual Reality Fire Training.

Als werkgever bent u wettelijk verplicht uw werknemers op te leiden in brandveiligheid. Brand in een kantoor, een keuken, in de buurt van brandbare producten, ... Uw medewerkers kunnen te allen tijde te maken krijgen met brand die ze onmiddellijk onder controle moeten krijgen.
Bescherm uw werknemers tegen brand!

  • Laat een brand hen niet in gevaar brengen.
  • Maak hen bewust van de risico’s door hen een opleiding op maat aan te bieden om elk type brand te voorkomen en te beheersen.
  • Rust uw infrastructuur uit met apparatuur voor branddetectie en brandbeveiliging volgens de voorschriften en bescherm ze tegen schade.

Securitas heeft het grootste aantal brandinstructeurs in België. Met de opleidingen in de Fire Fighting Truck en via de Virtual Reality Fire Training leiden onze experts uw werknemers op in brandbestrijding.

Fire Fighting Truck

Securitas ondersteunt u bij de opleiding met echte brandhaarden. Wij komen ter plaatse met onze Fire Fighting Truck om uw personeel een theoretische en praktische opleiding in brandbestrijding te geven. In onze truck worden uw medewerkers in levensechte situaties gebracht en leren ze hoe ze een echte brand moeten detecteren en blussen.

Patterns from Securitas Annual and Sustainability Report 2020

Deze video is niet beschikbaar.

Om de video te bekijken, moet u doelgroepgerichte cookies accepteren.

Om uw cookie-voorkeuren te wijzigen:

Virtual Reality Fire Training

Heeft uw team een opfriscursus nodig? Bent u op zoek naar een meer flexibele opleiding die levensecht aanvoelt? Onze Virtual Reality Fire Training biedt een unieke ervaring in virtual reality: uw medewerkers leren een brand blussen in realistische, virtuele omgevingen.

Securitas Belgium - Fire & Safety visual

Ondersteuning van A tot Z

Securitas helpt u bij alle stappen die nodig zijn om uw brandpreventiebeleid uit te werken: van risicoanalyse tot het monitoren van de resultaten en het invoeren van preventiemaatregelen. Securitas is uw partner op het gebied van brandpreventie, gaande van advies, opleiding tot installatie van detectie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze experts beantwoorden ze met plezier.

Een prijs op maat

Securitas biedt oplossingen op maat van uw organisatie en ook de prijs van de opleiding is afgestemd op uw behoeften. Wij bieden ook tal van opleidingen inzake brandpreventie (evacuatie, gebruik van brandblussers, enz.). Onze opleidingen zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

> Meer informatie over al onze safety opleidingen.

Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.