Skip to main content

IT Services

We zitten momenteel in een volgende golf van digitalisering met innovatieve oplossingen en nieuwe methodieken. Voor organisaties die moeten focussen op hun kernactiviteiten, zijn deze ontwikkelingen haast niet meer te volgen.

ICT-diensten voor innovatie

Wij bieden een brede waaier oplossingen voor datacenters, servers, opslag, back-up en archivering, netwerken, virtualisatie, software, monitoring en Infrastructure as a Service. Uw organisatie krijgt advies op maat om uw noden optimaal in te vullen – vandaag en morgen. We plukken daarvoor uit meer dan 50.000 ICT-producten en toebehoren van gerenommeerde merken.

Veilige en betrouwbare ICT-service voor elk bedrijf

Van grotere bedrijven, KMO’s tot publieke instellingen. Wij ondersteunen organisaties in hun ambitie om een optimale dienstverlening te realiseren door innovatie, digitale transformatie en technologie. Securitas is als enige aanspreekpunt verantwoordelijk voor de oplossing van incidenten – uw garantie op kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.