Skip to main content

Klantenportaal en rapporteringstool

Bij Securitas zit observeren en rapporteren in het DNA. Via de Securitas Customer Portal, het digitaal klantenportaal, volgt u onze diensten minutieus op, en verzamelt u cruciale data. Met de Vision tool gaan onze bewakingsagenten aan de slag om rondes te beheren, taken uit te voeren, incidenten te loggen, en meer.

Digitaal klantenportaal

Het online klantenportaal geeft u via uw Securitas login de klok rond toegang tot essentiële informatie over de diensten die u bij Securitas afneemt. Het beveiligingsplatform met intuïtieve dashboards en gebruiksvriendelijke rapportering verschaffen u inzicht in statistieken en resultaten. We kunnen verschillende beveiligingsoplossingen aan het portaal koppelen, eventueel met automatische communicatie.

Vision-rapporteringstool

Vision is de digitale rapporteringstool van onze bewakingsagenten. Zo garanderen we efficiënt beheer en follow-up van instructies, en realtimetoegang tot essentiële informatie. Het online klantenportaal dient ook om acties, taken en incidenten te loggen, automatisch rapporten te genereren en e-mails te verzenden. Vision bevat zelfs kenniscontrole- en opleidingsmodules.

Entreprises et autorites Securitas Belgium

5 voordelen klantenportaal en Vision-tool van Securitas

  • 24/7 veilig toegang tot essentiële data.
  • Efficiënte, digitale communicatie en interactie.
  • Heldere, verrijkende en uniforme rapportering.
  • Maatwerk en koppeling met andere systemen.

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vragen of verzoeken hebt over het gebruik en/of de verwerking van persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming op het volgende adres: dpo@securitas.be

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding