Skip to main content

Kritische communicatie

Om een betrouwbaar en performant communicatienetwerk uit te bouwen, sloeg Securitas de handen in elkaar met Motorola Solutions: ‘s werelds grootste leverancier van digitale radiocommunicatiesystemen voor veiligheidsdiensten.

Radiocommunicatie ASTRID-netwerk

Ons portfolio omvat mobiele en vaste TETRA, DMR en analoge radio’s, hoogwaardige pagers en Mobile Data Terminals (MDT’s). U kiest uit een brede waaier producten: van robuuste computers met toetsenbord, tot draagbare toestellen met ingebouwde TETRA-radio. Repeater-oplossingen nodig voor een optimale in- en outdoordekking van ASTRID-netwerk, DMR, 2G, 3G, FM of DAB? Securitas tekent ze uit en installeert ze.

Securitas Mobile Data Terminals

Met onze robuuste MDT’s van gerenommeerde leveranciers hebt u overal toegang tot gegevens en toepassingen – zelfs in de uitdagende omstandigheden. De toestellen van Securitas Mobile blinken uit in duurzaamheid en bestendigheid, zonder in te boeten op connectiviteit en gebruiksgemak. De terminals garanderen lage gebruikskosten, en zijn beschikbaar met een Windows- en/of Android-besturingssysteem.

Entreprises et autorites Securitas Belgium

3 voordelen kritische communicatieoplossingen van Securitas

  • U profiteert van een lage Total Cost of Ownership (TCO).
  • U krijgt topservice dankzij het Platinum Partnership met Motorola.
  • Uw bedrijfskritische communicatie is altijd en overal verzekerd.

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vragen of verzoeken hebt over het gebruik en/of de verwerking van persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming op het volgende adres: dpo@securitas.be

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding