Skip to main content

Bewaking op afstand

Dankzij bewaking op afstand staat u er in noodsituaties nooit alleen voor. Het Securitas Care Center is uw betrouwbare aanspreekpunt en back-up voor onmiddellijke bijstand en alarmopvolging.

Van detectie tot interventie

De combinatie van alarmsystemen en bewakingscamera’s detecteren inbreuken die worden geverifieerd door operatoren. Een directe koppeling tussen meldkamer en Care Center garandeert follow-up volgens uw veiligheidsinstructies, en interventie door bewakingsagenten of hulpdiensten. Resultaat: een betere controle en adequate respons als incidenten zich toch voordoen.

Begeleiding op afstand

Voor medewerkers die alleen, buiten de kantooruren of op afgelegen locaties opereren, verhoogt Remote Escort aanzienlijk de veiligheid. De mix van technologie (beeld en geluid) en menselijke interventie creëert een veilige werkomgeving, en verzekert actief ingrijpen wanneer nodig. Lone worker-oplossingen voor maximale persoonsbeveiliging gaan nog een stapje verder. Uw medewerker kan alarmsignalen versturen, en wordt in werkelijke tijd gemonitord. Bij onderbreking van levenstekens of ‘man down’, stuurt de meldkamer automatisch hulp.

Track & trace bedrijfswagens

Via een online applicatie en gps-technologie weet u altijd waar uw bedrijfswagens zich bevinden in heel Europa. Ons Communicator-platform lokaliseert en brengt verplaatsingen in kaart. Zo beheert en beveiligt u uw wagenpark op afstand, en rekent u op inschakeling van de ordediensten bij diefstal of andere inbreuken.

Bewaking op afstand Securitas Belgium

5 voordelen bewaking op afstand van Securitas

  • 24/7 centraal aanspreekpunt en doeltreffende alarmopvolging.
  • Gewaarborgde back-up en interventie in noodsituaties.
  • Gespecialiseerde operatoren voor begeleiding op afstand.
  • Optimale mix van technologie en menselijke tussenkomst.
Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding