Skip to main content

Security technologie

Securitas trekt volop de digitale kaart voor allerlei veiligheidsoplossingen. U kiest uit een brede waaier producten, bijbehorende services en een feilloze koppeling met de Securitas meldkamer.

Toegangscontrole

Securitas levert en installeert hard- en software voor badgereaders en andere sensoren die via een open toegangscontroleplatformen geïntegreerd en beheerd kunnen worden.

Compactcam

Deze plug-and-play oplossing voor videosurveillance is ideaal voor kleinere terreinen en gebouwen. Compactcam is uitgerust met gps-technologie als beveiliging tegen diefstal. Dankzij een koppeling aan de alarmcentrale verzorgen onze operatoren follow-up, interventies en alarmprocedures.

Mobilecam

All-in-one mobiel bewakingssysteem voor kostenefficiënte en tijdelijke beveiliging, met verschillende bewakingscamera’s, detectoren, luidsprekers, verlichting, … Geconfigureerd volgens uw noden, en 24/7 gemonitord in de meldkamer. Via deze ‘security-as-a-service’ geniet u een end-to-end dienstverlening tegen een lage instapprijs.

ANPR (Automatic Number Plate Recognition)

ANPR-camera’s worden gebruikt voor automatische nummerplaatherkenning, eventueel aangevuld met bewakings- en beveiligingsactiviteiten. Het standaardpakket automatische kentekenplaatherkenning wordt eenvoudig uitgebreid met extra hard- en softwarecomponenten en andere tools.

CCTV-camerabewaking

Deze geïntegreerde totaaloplossing omvat veiligheidscamera’s die verbonden zijn met een gesloten tv-circuit of Closed Circuit TV (CCTV) Network.

Entreprises et autorites Securitas Belgium

5 voordelen Security technologieoplossingen van Securitas

  • Kostenefficiënte formules: security-as-a-service.
  • Groot portfolio hoogtechnologische veiligheidsoplossingen.
  • Voor tijdelijke en permanente toegangscontrole en (mobiele) bewaking.
  • Mogelijkheid tot koppeling met alarmcentrale voor 24/7 follow-up.
  • Camera’s en toebehoren voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vragen of verzoeken hebt over het gebruik en/of de verwerking van persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming op het volgende adres: dpo@securitas.be

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding