ICT

Informatie- en communicatietechnologie is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook in de beveiligings- en veiligheidssector vormt ze de basis voor sluitende en efficiënte oplossingen. Mede door de overname van SAIT, een beveiligingsexpert voor draadloze communicatie, fysische beveiligingssystemen en ICT heeft Securitas vandaag alle kennis in huis om aan de steeds hogere ICT-eisen te kunnen voldoen.

Verzeker de continuïteit van uw bedrijf

In uw bedrijf wordt u vandaag geconfronteerd met trends zoals sociale media of Internet of Things, waarbij niet alleen mensen, maar ook voorwerpen continu met het internet verbonden zijn. Dat leidt tot de creatie van grote hoeveelheden data, die ergens moeten worden opgeslagen. Bovendien is de beschikbaarheid van die data steeds kritischer voor de goede werking van uw organisatie. Onze bekommernis is niet alleen een veilige back-up te garanderen, maar ook een zo goed mogelijke bedrijfscontinuïteit te verzekeren bij incidenten.

Cybercriminaliteit

In een snel digitaliserende wereld stijgt namelijk de kans op cybercriminaliteit. SAIT helpt u upgraden naar een Next-Generation Firewall, om uw digitale deur optimaal te beveiligen. Daarin gaan wij tot het uiterste. Om uw firewall echt doeltreffend te houden, monitoren onze experts deze voortdurend. Alleen zo kunt u virussen en hackers te vlug af te zijn.

Performante netwerken

Uw eigen medewerkers moeten wel steeds toegang hebben tot uw bedrijfsapplicaties: op hun bureau, in een vergaderzaal, thuis, bij de klant, onderweg,... want op een professionele, efficiënte manier werken zonder internetverbinding en toegang tot het bedrijfsnetwerk wordt steeds moeilijker. SAIT heeft ruime expertise in het opzetten van een veilige, stabiele en performante netwerkinfrastructuur.

Communicatie in crisissituaties

Als systeemintegrator voor radionetwerken en -toestellen zorgen we er eveneens voor dat u op kritische momenten kunt communiceren. We bieden daarnaast een breed portfolio aan communicatietoestellen en ondersteunende diensten aan, zodat u voor uw volledige kritische communicatiebehoeften bij één partner terechtkunt.

Maritieme communicatie

Ook voor maritieme communicatie kunt u bij SAIT terecht. SAIT heeft meer dan 100 jaar ervaring in deze branche en biedt innovatieve oplossingen aan voor het traceren van schepen, het beheren van de scheepsvaarttrafiek, het verzekeren van de veiligheid in en rond de haven en het garanderen van een vlotte maritieme communicatie.

SAIT investeert continu in nieuwe technologieën, maar ook in de integratie met bestaande infrastructuur. Bovendien bieden we heel wat van onze oplossingen als een service aan, zodat u kunt upsizen of downsizen volgens uw behoeftes en niet zelf meteen grote investeringen in infrastructuur of software hoeft te doen.

Mogen we als ICT-partner verder met u meedenken om een kostenefficiënte oplossing op maat aan te reiken?