Diensten en oplossingen

De focus op safety & security zit in het DNA van onze organisatie. Het is onze missie om er onvoorwaardelijk voor te zorgen dat elke klant, altijd en overal veilig is en zich veilig voelt. Om die belofte waar te maken, bouwden we door de jaren heen een uitgebreid en gebalanceerd portfolio uit.

Securitas’ aanbod bestaat uit een mooie mix van diensten en technologie. Centraal daarbij staat de continue investering in innovatie en de aandacht voor kostenefficiëntie, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Gespecialiseerde bewakingsagenten

Securitas heeft meer dan 5.000 bewakingsagenten in dienst. Zij vormen het hart van onze organisatie en verzekeren uw veiligheid on site of mobiel. Zo heeft Securitas het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden. Securitas heeft ook specifiek opgeleide bewakingsagenten in huis, zoals brand- en tankwachten, First Aid-medewerkers en receptionisten.

Innovatieve bewakingstechnologie

Daarnaast kan Securitas een beroep doen op een team experts op het vlak van ICT en technologie. Onze innovatieve (camera)bewakingstechnologieën geven u de mogelijkheid om proactief en vanop afstand onveilige situaties te detecteren en snel in te grijpen. Bovendien helpen we u ook bij het beschermen van uw digitale deur en het uitbouwen van een performante en veilige ICT-infrastructuur.

Efficiënte alarmopvolging

De plaats waar menselijke interventie en technologische ondersteuning samenkomen en tot complete oplossingen leiden, is de Securitas meldkamer. Ervaren meldkameroperatoren volgen er dag en nacht alarmen op en sturen indien nodig interventies aan.

Naast beveiligingsoplossingen heeft Securitas ook een ruim veiligheidsaanbod, met oplossingen op het vlak van brandpreventie en eerstehulpverlening.

Ontdek hieronder onze diensten: