Skip to main content

Bescherm je woning tegen het onverwachte

We kunnen helaas niet alle risico’s voorzien, maar met SecuritasHome kan je je gelukkig wel beschermen. Ook tegen het onverwachte.

Speciaal aanbod

Geniet nu van een gratis camera & €220 korting. Vraag je gratis veiligheidsanalyse en profiteer van ons aanbod!

Aanvragen!
SecuritasHome - Onverwachte

Hoe kan je jezelf optimaal beschermen?

Een raam of een deur die plots opengaat kun je niet voorzien, maar het kan wel een gevaar betekenen. Het intelligente SecuritasHome alarmsysteem waarschuwt je dan voor een Onverwachte Activiteit dankzij onze Insights Engine. Dat is een machine-leerfunctie die de activiteitenpatronen van jouw huis identificeert op basis van de gegevens die de systeemonderdelen verzamelen. Hierdoor reageert het systeem op ongebruikelijke activiteiten en stuurt de SecuritasHome app je een notificatie als bijvoorbeeld een deur of raam op een ongebruikelijk tijdstip opengaat. Ook wanneer je alarmsysteem niet aanstaat.

Onverwachte activiteitsmelding

De voordeur van een huis wordt doorgaans vaak geopend en gesloten tussen 7u00 en 8u00, wanneer iedereen naar werk of school vertrekt. In het weekend wordt die meestal pas later op de dag geopend. Als je voordeur op zaterdagochtend vroeg open gaat, word je via de app op de hoogte gebracht dat er iemand onverwacht naar buiten is gegaan.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Voordeur niet op slot?

Stel, je voordeur is meestal gesloten om 19u30 op weekdagen en om 21u00 in het weekend. Tijdens een diner bij vrienden op zaterdag ontvang je een ‘Onverwachte Activiteitsmelding’ dat de deur om 21u15 nog steeds is ontgrendeld is. Op basis van deze informatie kan je je voordeur op afstand op slot doen met de SecuritasHome app.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse