Skip to main content

Bescherm je woning tegen waterschade

Detecteer vroegtijdig waterlekkage en onderneem actie met het intelligente alarmsysteem van SecuritasHome.

Speciaal aanbod

Geniet nu van een gratis camera & €220 korting. Vraag je gratis veiligheidsanalyse en profiteer van ons aanbod!

Aanvragen!
SecuritasHome - Waterschade

Hoe kan je jezelf optimaal beschermen?

Een van de grootste bedreigingen voor je huis is een levensnoodzakelijk iets: water. Waterschade door barsten, druppels en lekkende apparaten kost huiseigenaren en verzekeraars elk jaar handenvol geld. Net als veel andere risico’s thuis, gebeurt waterlekkage vaak snel, onverwacht en uit het zicht. Het intelligente alarmsysteem van SecuritasHome helpt lekkages vroegtijdig detecteren en zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk actie kunt ondernemen.

Waterdetector

Als onderdeel van het SecuritasHome alarmsysteem, stuurt de waterdetector op de vloer onmiddellijk een waarschuwing naar je app wanneer er water wordt gedetecteerd. Je kunt dan snel handelen en de schade beperken. Als je er zelf niet bent, kun je met ons slim slot op de voordeur eventueel een buurman of de lokale loodgieter het huis binnenlaten. Plaats de waterdetector in strategische gebieden met wateraansluitingen of -leidingen zoals de kelder, kruipruimte of washok.

Ontdek onze slimme waterdetector

Temperatuursensor

Waterschade ontstaat vaak door bevriezing van waterleidingen die vervolgens barsten. Voorkomen is dan beter dan genezen. Met de SecuritasHome warmtesensor kun je een minimale temperatuur instellen. Wanneer die wordt opgehangen in je kruipruimte of garage, krijg je een melding als die daalt onder een bepaald punt.

Ontdek onze slimme temperatuursensor