Skip to main content

Bedien je verlichting

Slimme verlichting helpt je overal in huis de perfecte sfeer creëren, maar het is daarnaast ook een essentieel onderdeel van je beveiligingssysteem.

SecuritasHome - Thuis

Slimme verlichting in je woning

Slimme verlichting is een term voor verlichtingsoplossingen die worden bediend met een smartphone. Ze helpen je om overal in huis de perfecte sfeer te creëren en ze zijn een belangrijk onderdeel van je beveiligingssysteem. Voor vele mensen is slimme verlichting een eerste kennismaking met smart home-technologie.

Creëer de juiste sfeer

Met slimme verlichting creëer je de juiste sfeer in huis, waar en wanneer je wilt. Dit kan via vooraf ingestelde Regels en Scènes op de SecuritasHome app. Je kan bijvoorbeeld instellen dat de verlichting op de kamers van de kinderen uitgaat wanneer ze gaan slapen. Of de verlichting bij je voordeur automatisch aangaat wanneer je het slimme slot van je voordeur ontgrendelt.

Meer weten over onze slimme lampen?
SecuritasHome - Thuis

Schrik inbrekers af

Een slimme verlichting kan inbrekers afschrikken door je huis bewoond te laten lijken wanneer je er niet bent. Je kan je verlichting op afstand bedienen of realistische schema's instellen die het echte leven nabootsen. Zo kan je de verlichting inschakelen bij zonsondergang of op willekeurige tijdstippen. Of deze instellen om te reageren op je SecuritasHome bewegingssensoren.

Slimme lampen, met slimme stopcontacten

SecuritasHome slimme lampen kun je in bestaande lichtvoeten schroeven. Ze sluiten zich automatisch aan op het SecuritasHome netwerk en de app zodat jij kunt instellen waar en wanneer ze zullen branden. Je kunt je verlichting ook managen met behulp van een SecuritasHome slim stopcontact.

Meer weten over onze slimme stopcontacten?