Skip to main content

Bedien je voordeur

Weet wie er voor je deur staat voordat je opendoet. Zien wie er aanbelt of dat je langverwachte pakje is gearriveerd, ookal ben je niet thuis. Open en doe je voordeur op slot van waar je ook bent. De slimme oplossingen van SecuritasHome geven je volledige controle over je voordeur.

SecuritasHome - Deurbel met camera

Slim de toegang tot je woning beheren

Een deurbel met een camera, ook wel WiFi-deurbel genoemd, en een slim slot, maken je leven een pak veiliger én eenvoudiger. Ontdek alle voordelen van deze twee slimme SecuritasHome oplossingen.

Hoe werkt de slimme deurbel?

Wanneer iemand bij je aanbelt, stuurt de slimme deurbel met camera direct een melding via de app. Je ziet de bezoeker en kan met hem praten, ook als jij niet thuis bent. Aangezien inbrekers vaak eerst aanbellen, is een slimme deurbel een goede voorzorgsmaatregel om ze af te schrikken. Als je jouw beveiligingssysteem naar een nog hoger niveau wil tillen, kan je ook een slim slot installeren. Via de deurbel-camera check je de identiteit van de bezoeker, daarna kan je met de app de deur vanop afstand openen, bijvoorbeeld voor een bezorger of voor je tiener die zijn sleutel vergeten is. Met de app kan je ook zien of iemand bij jou binnen is. Je kan de deur ook weer sluiten van op afstand als de bezorger is vertrokken.

SecuritasHome - Slimme deurbel met camera

Zie wat er bij je voordeur gebeurt met een slimme cameradeurbel

Een slimme deurbel met camera stuurt meteen een melding naar je smartphone als er iemand aanbelt. Je ziet dan de bezoeker en je kan met hem praten, ook als je zelf niet thuis bent. Inbrekers bellen vaak eerst aan voordat ze ergens inbreken. De slimme deurbel met video is dus een prima voorzorgsmaatregel om ze af te schrikken.

Ontgrendel je deur waar je ook bent met een slim slot

Wil je jouw niveau van beveiliging en controle naar een nog hoger niveau tillen? Installeer dan ook een slim slot. Bevestig de identiteit van je bezoeker via de deurbel-camera en open daarna het slot vanop afstand. Zo kun je via de app bijvoorbeeld de bezorger van je pakje binnen laten, zien dat hij vertrekt en de deur weer op slot doen.

Meer weten over ons slimme deurslot?
SecuritasHome - Verdachte activiteiten

Deel verdachte activiteiten

Een slimme deurbel met camera is tegelijk een beveiligingscamera. Bij beweging begint de camera automatisch op te nemen, ook als de persoon niet aanbelt. De beelden worden vervolgens naar je app doorgestuurd. Als er iets verdachts gaande is, kan je de videoclip downloaden en doorsturen om eventueel actie te laten ondernemen.

SecuritasHome - Vrienden en familie

Handig voor vrienden en familie

De meeste mensen komen gelukkig met goede bedoelingen aan je deur. En een slimme deurbel met camera kan makkelijk bijhouden wanneer er vrienden of familie aan de deur staan. Je kan ook een notificatie instellen zodat je het altijd weet wanneer je kinderen thuiskomen. Met een slim slot kun je ze vervolgens binnenlaten, ook al ben je zelf niet thuis.

Het blijft natuurlijk ook gewoon een deurbel

Je slimme deurbel met camera werkt niet alleen als bewakingscamera, het is ook écht een deurbel. Wel handig, zeker voor ouders met jonge kinderen: je kan het geluid ook muten. Dan krijg je enkel een melding op je smartphone. Slapende kinderen worden dus niet gestoord, maar je loopt ook geen enkele bezoeker mis.

Meer weten over onze slimme deurbel?