Skip to main content

De SecuritasHome app

Met de handige SecuritasHome app kan je het volledige intelligente alarmsysteem bedienen met je smartphone. Je hebt de controle over wat er in en rond je huis gebeurt, waar je ook bent.

Maak je woning veel slimmer

De smart home componenten van het SecuritasHome alarmsysteem beveiligen je huis niet alleen beter, ze vergroten ook je controle en wooncomfort.

1001 mogelijkheden met één app

De SecuritasHome app is het brein van je slimme woning. Je alarm (de)activeren, de verlichting aanpassen, videoclips van je huis bekijken, bezoekers van op afstand zien en binnenlaten, het kan allemaal erg gemakkelijk via je smartphone. De SecuritasHome app is ook jouw informatiecentrum; via waarschuwingen en meldingen blijf je op de hoogte wat er allemaal in je huis gebeurt.

  • Beveiliging, Camera’s én Smart Home met 1 app

    Ze zijn zeldzaam, de apps die je leven écht vereenvoudigen. Maar de SecuritasHome app is gelukkig een uitzondering: met één enkele app bedien je alle onderdelen van je smart-home ecosysteem. Zo heb je niet alleen toegang tot je beveiligingssysteem, maar ook je camera’s, slimme deursloten, slimme verlichting en veel meer. Met de app wordt je smartphone een commandocentrum voor je hele huis.

  • Activeer of deactiveer je alarm waar je ook bent

    We weten allemaal hoe snel we dingen vergeten, vooral als we gehaast zijn. Het inschakelen van je alarm is zo’n typisch voorbeeld. Met SecuritasHome betekent dit gelukkig niet dat je huis kwetsbaar is. Ons intelligente beveiligingssysteem stuurt dan namelijk een waarschuwing naar je smartphone, zodat jij het vervolgens kan inschakelen waar je ook bent. Ook voor het uitschakelen hoef je niet thuis te zijn, dat kan op elk moment via de app. Handig om bijvoorbeeld iemand binnen te laten die je niet de veiligheidscode van je alarmsysteem geven wilt.

  • Op je smartphone, tablet, computer of Apple watch

    Het gemak van de SecuritasHome app betekent niet dat je minder keuze hebt voor de controle over je huis. De SecuritasHome app is er voor smartphones, tablets, desktop - zelfs Apple Watch. Op je persoonlijke pagina kan je de parameters van je systeem aanpassen, camerabeelden bekijken en nog zoveel meer.