Skip to main content

Bedien je elektrische apparaten

Met slimme stopcontacten schakel je elk apparaat handig in- of uit. Als onderdeel van je SecuritasHome beveiligingssysteem, kan je de stopcontacten automatiseren en actief besturen.

SecuritasHome - Alarmsysteem installatie

Zet elk apparaat automatisch aan of uit

Als onderdeel van je SecuritasHome beveiligingssysteem, kun je elk apparaat dat is aangesloten op een slim stopcontact automatisch aan- en uitzetten op basis van de schema's en triggers die jij hebt ingesteld. Slimme stopcontacten kan je gebruiken met elk apparaat van je keuze: een lamp, een tv, een kabeldoos, een koffiezetapparaat - wat je maar wilt.

SecuritasHome - Slimme stopcontacten

Manage je comfort

Slimme stopcontacten zijn geweldig om alledaagse keukenapparatuur te automatiseren. Begin je dag met een stomende koffiemachine of met heet theewater. Ook andersom gaan slimme stopcontacten je helpen: je kan alles automatisch uitschakelen als je het huis verlaat en je je alarm inschakelt. Dat geeft comfort en gemoedsrust.

SecuritasHome - Thuis

Beveilig je woning

Als je een lamp op een slim stopcontact aansluit, wordt ze een slimme lamp. Dat heeft voordelen voor de beveiliging van je woning. Je kan de lamp bijvoorbeeld zo instellen dat ze op bepaalde tijden brandt, of aanspringt wanneer je bijna thuis bent. Je kan ze ook laten activeren door een ander onderdeel van het SecuritasHome beveiligingssysteem, zoals een bewegingssensor. Dat helpt zeker om potentiële indringers af te schrikken.

SecuritasHome - Relaxte mannen

Slim energiebeheer

Slimme stopcontacten kunnen je energierekening gevoelig verzachten door apparaten zoals je tv en kabelbox automatisch uit te schakelen wanneer je niet thuis bent. Ze verbruiken immers energie in standby-modus. Met SecuritasHome kun je ze automatisch laten uitzetten wanneer je het beveiligingssysteem inschakelt.