Skip to main content

Slim alarmsysteem

Een intelligent alarmsysteem gaat verder dan het beveiligen van je woning: het maakt er een slimme woning van.

Ontdek de slimme mogelijkheden van SecuritasHome

De smart home componenten van het SecuritasHome alarmsysteem beveiligen je huis niet alleen beter, ze vergroten ook je controle en wooncomfort.

Creëer een intelligente woning

Een intelligent alarmsysteem is gebaseerd op een ecosysteem van apparaten die je eenvoudig bedient met één gebruiksvriendelijke app. Door verschillende slimme apparaten te koppelen aan het alarmsysteem, wordt het hele systeem slimmer dan de som van de individuele apparaten.

Moderne, intelligente alarmsystemen werken op een onverbreekbare verbinding met het mobiele netwerk. Zo heb je een veilige verbinding met de hulpdiensten. In het geval van een stroomstoring of wanneer een internetkabel wordt doorgesneden, blijft het systeem werken via het GSM-netwerk. Het alarmsysteem werkt met de sensoren in je huis, die je tevens kunt gebruiken om de intelligentie van je huis te vergroten. Bijvoorbeeld door verlichting te combineren met bewegingsdetectoren zodat een lamp gaat branden als je de voordeur opent. Zulke scènes kunnen in één oogopslag worden geconfigureerd via de SecuritasHome app.

Houd controle over uw huis, waar u ook bent