Logo SecuritasHome

Uw gemoedsrust is onze prioriteit

Vul je gegevens in voor gratis advies van onze experts

ggecaepeeiufwbqvoomvq

De oplossing voor een slimme en veilige woning


SecuritasHome is een exclusieve oplossing van Securitas, wereldleider op het gebied van beveiliging, en is uniek op de markt qua mogelijkheden en service.

Huisautomatisering en beveiliging van uw woning op één centraal platform, dat is SecuritasHome. Steeds opgezet op maat van uw behoeften, om zorgeloos gebruik te kunnen maken van de voordelen die de technologie van vandaag biedt. Wenst u toch liever een meer klassiek alarmsysteem? Ook dat kan natuurlijk! Met SecuritasHome kiest u zelf welke componenten u wil toevoegen aan uw systeem.

Ontdek hier meer over de voordelen van ons slim alarmsysteem.

Altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt


Voor ons moet een geconnecteerde en beveiligde woning gemakkelijk aan te sturen zijn. Daarom hebben wij extra aandacht besteed aan de ontwikkeling van de mobiele applicatie. Ingewikkelde configuraties zijn onnodig. Onze applicatie is duidelijk en gemakkelijk in gebruik voor iedereen!

Klik hier voor voorbeelden van hoe gemakkelijk onze app aan te sturen is.

Eenvoudig beheer van uw woning


De voordeur openen vanop afstand, even de lichten aansteken terwijl u op reis bent, een waarschuwing krijgen op uw smartphone als iemand de deur vergeet te sluiten of een bericht krijgen als er rook waargenomen is: dit zijn maar enkele voorbeelden van wat mogelijk is met SecuritasHome.

Dankzij de integratie met het platform van Alarm.com, kan u bovendien automatische sets van acties instellen voor uw woning: de temperatuur automatisch laten verlagen indien er niemand in huis is, de lichtsetting in huis aanpassen naargelang uw stemming, etc.

Ontdek hier meer over de mogelijkheden van het systeem op het gebied van automatisatie.

Wij staan klaar wanneer u ons nodig heeft


De 24/7 Securitas meldkamer is het hart van ons bedrijf. Hier komen alle oproepen binnen. Onze operatoren zijn opgeleid om elke situatie zo goed mogelijk in te schatten.

Onze bewakingsagenten zijn getraind om elke situatie goed in te schatten en correct te handelen op het terrein. Dankzij onze brede mobiele basis, zijn we meestal ook snel ter plaatse.
Kom hier alles te weten over onze meldkamer en over onze mobiele interventie.
Indien nodig schakelen wij ook steeds de gepaste orde- en of hulpdiensten in. Heeft u een technisch probleem? Onze technical helpdesk staat klaar om u te helpen!

Een uitgebreid productgamma


Bekijk en download hier onze product catalogus.

Al onze producten zijn getest en goedgekeurd om u een feilloze werking te kunnen garanderen. Bovendien is dit systeem gebouwd om toekomstige evoluties en toestellen te kunnen ondersteunen. Wij houden deze trends in de gaten en voegen componenten toe als deze daar klaar voor zijn. Zo bent u verzekerd van een systeem dat u nog jaren zorgeloos zal ondersteunen.

Wij zorgen voor een zorgeloze installatie van A tot Z


We beginnen met een gratis analyse van de risico's en behoeften van uw woning door een veiligheidsexpert

U beslist of u ons voorstel aanvaardt of niet, aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren

Wij zorgen voor de rest. Een erkend installateur neemt snel contact met u op (uw systeem wordt geïnstalleerd, getest, beheerd en onderhouden door ons team)

Vul dit formulier in voor gratis advies van onze experts

ggecaepeeiufwbqvoomvq

Onze partners


Dankzij ons partnership met AG Insurance, slaapt u op beide oren. Lees hier meer over uw voordeel.

Meer dan 5 miljoen mensen vertrouwen de beveiliging van hun woning of bedrijf toe aan Alarm.com. Meer info? Neem een kijkje op www.alarm.com.


   Onze  verkooppartners.

Nog vragen?


Bekijk hier onze FAQ, of contacteer ons op sales@securitashome.be