Skip to main content

Compactcam

De Compactcam is de ideale oplossing om kleinere bedrijfsgebouwen en terreinen te beveiligen. Securitas biedt u met dit compact en gemakkelijk te installeren systeem een beveiliging tegen inbraak en diefstal.

De Compactcam oplossing is gebaseerd op drie principes: detectie, verificatie en reactie.

Compactcam

All-in-one mobiel bewakingssysteem

De Compactcam is een mobiel camerabewakingssysteem dat snel te installeren is. Ze neemt weinig ruimte in beslag en heeft geen IT infrastructuur nodig. De Compactcam kan gemonteerd worden op een bestaande infrastructuur (paal of muur) en is ideaal voor het bewaken van kleine locaties en afstanden.

  • Een Compactcam kan uitgerust worden met verschillende technologieën (detectie-, verificatie of opnamecamera, …) en een luidspreker.
  • De Compactcam wordt geconfigureerd op basis van uw noden. Zo kunt u zelf aangeven welke detectiegrenzen u wilt.
  • Bij een alarmmelding hoeft u zelf niet ter plaatse te gaan: dankzij een koppeling met de Securitas meldkamer verzorgen onze operatoren follow-up, interventies en alarmprocedures.

Waarom kiezen voor de Securitas Compactcam?

Securitas biedt met Compactcam een unieke mobiele beveiligingsoplossing met bijhorende services, die uit te breiden zijn volgens uw specifieke behoefte. Ons team staat dag en nacht voor u klaar om in te grijpen in stressvolle risicosituaties. Enkele voordelen op een rijtje:

Securitas Belgium - Talking employees

Vraag een van onze experts om een gratis risicobeoordeling.

We kunnen je helpen de beste beveiligingsoplossing voor jou en je bedrijf te vinden.

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.