Skip to main content

Van betere fitnessbeleving naar meer business

Ontrading, detectie, verificatie en reactie. De juiste combinatie van agenten, technologie en een eigen meldkamer verzekert de veiligheid van je klanten en medewerkers. En ook je materiaal en je studio zijn 24/7 beschermd.

Vraag hier advies
Dots pattern Securitas Belgium

Deze video is niet beschikbaar.

Om de video te bekijken, moet u marketingcookies accepteren.

Om uw cookie-voorkeuren te wijzigen:

Klant- en medewerkersbeleving

Jij verzekert je klanten van een fijne training en gezonde ontspanning. Zo zorg je voor een optimale klantbeleving en hoge klantloyaliteit. De basis daarvoor is echter dat klanten en medewerkers zich veilig voelen. En veilig zijn. Dat is belangrijk om je fitnesszaak te laten groeien, want een onveilige en amper beschermde studio kan je veel kosten.

Bekijk hoe fitnessstudio GYMONE hun klanten een veilig gevoel bezorgt
Fitness campagne

Investeren in de toekomst

Een goede fitness hangt af van de klantbeleving. En die beleving start met je imago en eindigt met het gevoel waarmee je klant naar huis gaat. Dat moet je in ere houden. Je investering in medewerkers, in toestellen, in de inrichting en de studio zelf zal alleen opbrengen als ze gevrijwaard blijft van incidenten. Securitas Fitness Solution biedt veiligheidsgevoel én effectieve beveiliging - zonder grote financiële investeringen.

Image pour PME Securitas Belgium

Elke fitnesszaak is anders - de juiste beveiliging is maatwerk

Eén klant wenst beveiliging tegen vandalisme of diefstal, een ander tegen geweld of intimidatie, en een derde wil prioritair een systeem voor medische noodgevallen... Dankzij onze meer dan 80 jaar ervaring weten we dat elke zaak anders is. Wij luisteren naar je noden, en met het gratis advies kies jij betaalbare en efficiënte beveiliging - helemaal op jouw maat.

3 basiselementen voor een optimale beveiliging

  • Technologie

    De combinatie van camera's, toegangscontrole, luidsprekers en paniekknop biedt de beste beveiliging voor elk type van fitnessstudio.

  • Connectie met de Securitas meldkamer

    In de Securitas meldkamer staan operatoren 24/7 klaar om alarmen te behandelen. Zij verifiëren of het om echte of valse alarmen gaat. Indien nodig worden ook hulpdiensten, mobiele patrouilles, politie of brandweer gecontacteerd.

  • Mobiele patrouille

    Is er sprake van een incident? Dan sturen de operatoren een mobiele Securitas patrouille. Dankzij het grootste mobiele patrouillenetwerk van België zijn die snel ter plaatse.

Stel je beveiligingspakket samen voor een oplossing op maat voor je fitnesszaak

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact

Voor vragen over onze vacatures kunt u terecht op onze jobswebsite: jobs.securitas.be.

Wij aanvaarden enkel sollicitaties via onze website.

Daarom worden sollicitaties die via dit formulier worden ontvangen niet in behandeling genomen.

Voor vragen over onze opleidingen kunt u terecht op onze speciale website: academy.securitasbelgium.be.

Bent u al klant?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding