Skip to main content

Case Study - Forem

“Le Forem” is de Openbare Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding in Wallonië (België). Hun belangrijkste doelstellingen zijn werkzoekenden te helpen bij het zoeken naar werk en werkgevers bij hun aanwervings-, opleidings- en financiële behoeften.

De behoeften van de klant

In de loop van hun verschillende opdrachten komen medewerkers van Le Forem in contact met enorm veel verschillende personen. Het kan gebeuren dat ingewikkelde situaties leiden tot discussies die voor de medewerkers moeilijk beheersbaar worden. Le Forem, zocht daarom naar een oplossing om zijn teamleden gerust te stellen en om  zo nodig, een snelle en adequate reactie te bieden.

De oplossing van Securitas

Elke werknemer van Le Forem werd uitgerust met een klein, discreet paniekknop, waarmee de werknemer indien nodig een alarm kan activeren.
In geval van alarm wordt de meldkamer onmiddellijk op de hoogte gebracht en een van de Securitas-operatoren neemt, afhankelijk van de situatie en de procedure, contact op met een agent ter plaatse of stuurt een mobiele interventiepatrouille.

Securitas small business male office

5 belangrijke voordelen van bewaking op afstand

  • 24/7 centraal aanspreekpunt en doeltreffende alarmopvolging.
  • Gewaarborgde back-up en interventie in noodsituaties.
  • Gespecialiseerde operatoren voor begeleiding op afstand.
  • Optimale mix van technologie en menselijke tussenkomst.
  • Op maat van uw veiligheidsbehoeften, met respect voor uw privacy en de wetgeving.
Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.