Skip to main content

Case Study - Plasma Industries

Voortbouwend op 60 jaar geschiedenis in plasmafractionering en de verwerking van 3,5 miljoen internationale donaties per jaar voor een select aantal toegewijde partners, helpt Plasma Industries patiënten wereldwijd aan veilige en effectieve behandelingen die de kwaliteit van hun leven verbeteren.

Behoeften van de klant

De productiesites van Plasma Industries zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week actief en afhankelijk van de productieploegen kunnen werknemers zich alleen in een productie-eenheid bevinden. Om de veiligheid van haar medewerkers te waarborgen en een continue dienstverlening te garanderen, was Plasma op zoek naar een oplossing die veiligheid en efficiëntie combineerde.

Securitas-oplossing

Het Securitas Monitoring Centre is 24/7 actief en de alarmbewaking wordt verzorgd door een team van ervaren operators die stricte procedures en KPI's volgen.

Plasma-medewerkers zijn nu uitgerust met mobiele paniekknoppen en kunnen indien nodig een alarm af laten gaan. Het apparaat kan bijvoorbeeld ook een val detecteren dankzij de Man-Down-functie. Er wordt dan automatisch een alarm verstuurd naar de meldkamer.

Securitas small business male office

Top 5 voordelen van onze oplossing voor alleenwerkers:

  • Snel en gemakkelijk in gebruik en gps-lokalisatie is ingegrepen.
  • Het apparaat wordt geselecteerd en geconfigureerd op basis van uw behoeften.
  • Telefoonfunctie (optioneel op sommige apparaten).
  • Schok- en valdetectie (optioneel op sommige toestellen).
  • Atex-apparatuur (voor gebruik in explosieve atmosferen) ook verkrijgbaar.