Skip to main content

Case Study - UCB

UCB is een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het creëren van waarden voor mensen die leven met ernstige immunologische en neurologische ziekten.

De behoeften van de klant

UCB-teams die in farmaceutische laboratoria werken, werken soms alleen en hanteren soms gevaarlijke stoffen of productiemachines.

Veiligheid en beveiliging zijn twee sleutelwoorden in deze sector en dit is de reden waarom UCB en Securitas samen een oplossing hebben uitgewerkt.

De oplossing van Securitas

De betrokken UCB-medewerkers zijn daarom uitgerust met mobiele paniekknoppen, allen uitgerust met de Man-Down-functionaliteit. Wanneer een alarm wordt geactiveerd, verloopt het proces op een zeer snelle manier. Het alarm wordt doorgegeven aan de Securitas-meldkamer, een operator volgt het alarm op volgens de procedures en SLA's en vervolgens wordt, afhankelijk van de situatie, een interventieteam en/of de hulpdiensten naar de GPS-locatie van de medewerker in kwestie gestuurd.

Securitas small business male office

5 belangrijke voordelen van bewaking op afstand

  • 24/7 centraal aanspreekpunt en doeltreffende alarmopvolging.
  • Gewaarborgde back-up en interventie in noodsituaties.
  • Gespecialiseerde operatoren voor begeleiding op afstand.
  • Optimale mix van technologie en menselijke tussenkomst.
  • Op maat van uw veiligheidsbehoeften, met respect voor uw privacy en de wetgeving.
Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.