Skip to main content

Case Study - H.Essers

Logistieke dienstverlener H.Essers levert gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen in heel Europa. Het bedrijf beschikt momenteel over 1.350.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.440 vrachtwagens en 3.816 opleggers.

Behoeften van de klant

H.Essers was op zoek naar een oplossing voor hun "lone-worker" medewerkers die 's nachts technische onderhoudstaken uitvoeren in magazijnen. Het bedrijf besteedt bijzonder veel aandacht aan het welzijn en de veiligheid van haar medewerkers.

Securitas-oplossing

De sector van transport en logistiek heeft weinig geheimen voor Securitas, die vandaag al tal van klanten in dit domein beveiligt.
Na een grondige analyse van de behoeften van H.Essers werd een Never Alone-oplossing uitgewerkt voor deze geïsoleerde werknemers. Als een werknemer valt of zich onwel voelt bijvoorbeeld, wordt automatisch een alarm geactiveerd. Dat alarm wordt behandeld door een Securitas meldkameroperator die contact opneemt met de hulpdiensten en hen informeert over de GPS-locatie van de werknemer.

Securitas small business male office

Top 5 voordelen van onze oplossing voor alleenwerkers:

  • Snel en gemakkelijk in gebruik en gps-lokalisatie is ingegrepen.
  • Het apparaat wordt geselecteerd en geconfigureerd op basis van uw behoeften.
  • Telefoonfunctie (optioneel op sommige apparaten).
  • Schok- en valdetectie (optioneel op sommige toestellen).
  • Atex-apparatuur (voor gebruik in explosieve atmosferen) ook verkrijgbaar.
Securitas Belgium Contact

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door het invullen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat Securitas contact met u opneemt om u te helpen bij het vinden van geschikte beveiligingsoplossingen. Privacyverklaring.